Az Új Dunántúli Naplóban megjelent cikkel kapcsolatos tájékoztatás

Az Új Dunántúli Naplóban 2018. június 7-én megjelent „Fájós lábbal bicegtünk”  című olvasói levélre a Szigetvári Gyógyfürdő az alábbiak szerint tájékoztatja a Gyógyfürdőbe látogatókat: 

Mozgásszervi és egyéb problémákkal küzdő betegeink, akik szakorvos által felírt kezelésekre érkeznek fürdőnkbe, valóban a főépületben lévő gyógyászati recepción tudják kiíratni a kezeléseket. Ez azért nem a pénztárban történik, mivel ott csak a fürdőbelépőket értékesítik a kolléganők, a vényekkel pedig szakképzett dolgozók foglalkoznak egy külön részlegen. Emellett jeleznénk, hogy általában 15 kezelés időpontja kerül egyeztetésre, mely némiképp hosszabb időt vesz igénybe, mint egy belépőjegy megváltása, így a többi vendéget ezzel nem tartjuk fel. Ráadásul sokkal komfortosabb körülmények között tudják megtenni, hiszen télen fűtött-, nyáron pedig klimatizált helyiségben várjuk a gyógyulni vágyókat.

Természetesen, aki ezt követően szeretné is megkezdeni már aznap a kezeléseket, annak a pénztárhoz kell fáradnia, hogy a kezeléseket be tudja fizetni és fürdőbelépőt váltson. A recepciós kolléganők a korábbiak során is többször figyeltek a vendégek csomagjára, ezért, ha jelezték volna feléjük, hogy szeretnék otthagyni, amíg előre sétálnak, bizonyára ezúttal is készséggel álltak volna a vendég rendelkezésére.

A Szigetvári Gyógyfürdő továbbra is szeretettel várja pihenni és gyógyulni vágyó vendégeit!

Szigetvári Gyógyfürdő Kft. ügyvezetése

Az alábbiakban olvasható az Új Dunántúli Naplóban 2018. június 7-én megjelent cikk: 

< Vissza a hírekhez

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Hírek, információk és események!