Beszámoló a Kopjafaavatásról

„Az igaznak emlékezete áldott…”

Iskolánk jubileumi rendezvényeinek zárásaként 2017. május 31-én kopjafát avattunk elhunyt pedagógusaink tiszteletére, emlékére. Kolics Pál nyugalmazott címzetes iskolaigazgató avatóbeszéde után a megemlékezés virágait helyezte el Bosztonics József intézményvezető és Pandur Petra a diákönkormányzat elnöke, valamint Szigetvár Önkormányzata nevében Dr. Vass Péter polgármester úr és Dr. Weszner Veronika osztályvezető úrhölgy.

Ünnepségünk zárásaként Solymosi Péter a Pannon Filharmonikusok szólamvezető trombitásának előadásában az ismert Il Silencio dallama hangzott fel. A műsorban iskolánk tanulói közül közreműködött még Mencigár Lili, Bátai Lilla és Csigeti Nanda.

Köszönjük támogatóinknak (Mencigár Ferencnek, Dr. Szuhár Dánielnek, Deichler Andrásnak, a Tehetséges Tanulókért Alapítványnak és a Tinódi L.S. Általános Iskola Diákönkormányzatának), hogy anyagi segítséget nyújtottak a kopjafa felállításához! Köszönet a kopjafa készítőjének Bőzsenyi Józsefnek!

A kopjafaavatás után átadásra került múzeumunkban az elhunytjaink nevét tartalmazó dísztabló és a biológia teremben Harmati József volt igazgatónk családjának iskolánknak felajánlott adománya.

Programunk folytatásaként nyugdíjas pedagógusainkat köszöntöttük ünnepi műsorral és vendéglátással.

Bosztonics József - intézményvezető

 

< Vissza a hírekhez

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Hírek, információk és események!