Felhívás lakossági kérdőív kitöltésére

Felhívás lakossági kérdőív kitöltésére
 
Lakossági kérdőív
a „Humán kapacitások fejlesztése a Szigetvári járásban”
EFOP-3.9.2-16-2017-00039 projekt esetében a
Közösségi közlekedés tanulmány elkészítéséhez.
 
 
Tájékoztatás

 

Szigetvár Város Önkormányzata, mint konzorcium vezető és konzorciumi partnerei Almamellék Községi Önkormányzat, Dencsháza Községi Önkormányzat; Kétújfalu Község Önkormányzat; Somogyapáti Község Önkormányzat; Somogyhárságy Község Önkormányzat pályázatott nyújtott be a Magyarország Kormánya által meghirdetett EFOP-3.9.2-16 kódszámú „Humán kapacitások fejlesztése térségi szemléletben” című pályázati felhívásra. A pályázat pozitív elbírálásban részesült, a támogatási szerződés aláírásra került.

Az EFOP-3.9.2-16-2017-00039 azonosító számú, „Humán kapacitások fejlesztése a Szigetvári járásban” című pályázat legfőbb célja a területi különbségek és különösen a településméretből adódó társadalmi hátrányok komplex megközelítéssel történő, a helyi igényeken alapuló csökkentése a humán közszolgáltatások tekintetében, valamint a minőségi közszolgáltatásokhoz való hozzáférés javítása elsősorban a köznevelés, a felsőoktatás, a felnőttoktatás által biztosított informális és nem formális tanulás területén, a helyi tudástőke gyarapítása érdekében.

A pályázatban lehetőség van a humán szolgáltatások elérhetővé tétele érdekében a helyi közösségi közlekedés szervezését elemző tanulmány, közösségi közlekedésfejlesztési terv kidolgozására.

 

A közösségi közlekedés szervezését elemző tanulmány, közösségi közlekedésfejlesztési terv elkészítésének érdekében kérem megtisztelő segítségét, közreműködését a csatolt kérdőív kitöltésében.

A kérdőív kitöltése maximum 5 percet vesz igénybe.

Űrlap kitöltése

 

 

< Vissza a hírekhez

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Hírek, információk és események!