Lakossági tájékoztató

Dr. Áder János Köztársági Elnök Úr meghívására mentem Budapestre,  a Török Köztársasági Elnök tiszteletére adott díszvacsorára. A lakossági reakciók közül egyet szeretnék kiemelni és erre válaszolni.

Reagálni szeretnék Szilády Valéria hozzászólására, ami így szól:

„Ezt kitüntetésnek vette polgármester ur? A helyében az lenne a normális cselekedet,ha nem menne el! 1 diktátor megér 1 puccos vacsorát? Csalódtam ismét, azt gondoltam Ember- de mégsem! ( Paizs József ezt nem tette volna, igaz meg sem hívta volna Szigetvárra)”

A díszvacsorára Magyarország Köztársasági Elnöke hívott meg, ahol én Szigetvár Város Polgármestereként vettem részt. Bármikor és bárhova hív köztársasági elnök, miniszter, államtitkár, államtitkár-helyettes - a város érdekében természetesen ott vagyok. Tessék tudomásul venni, hogy a politikai megmagyarázás nem az én feladatom, nekem egyetlen egy dolgom van, mint a ranglétra alsóbb fokán álló városvezetőnek, a Magyarországot vezetők kérését teljesíteni. Eddig is mentem, ezután is menni fogok, ha hívnak. Bocsásson meg, de továbbra is embernek, törvénytisztelő, becsületes magyar állampolgárnak tartom magam, függetlenül attól, hogy egy Ön által át sem gondolt mondat alapján Ön engem nem tart embernek.

Mellékelten kívánom megjegyezni, és egyben tájékozatlanságára felhívni a figyelmét, hogy az Ön által jelzett „diktátor” Erdoğan úr Paizs József polgármestersége alatt ellátogatott városunkba. Néhai Paizs József polgármester úr védelmében el kívánom mondani, hogy természetesen ha a városunkba érkezik Magyarország felelős vezetőinek kíséretében Erdoğan úr, vagy bármely más ország felelős képviselője, természetesen fogadni fogom, mert ez a dolgom.

Kérem tájékoztatásom tudomásulvételét!

Tisztelettel: Dr. Vass Péter polgármester

< Vissza a hírekhez

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Hírek, információk és események!