A legeredményesebb vidéki általános iskola

„A tehetség univerzális adottság. De rengeteg bátorság kell ahhoz, hogy éljünk vele: merj a legjobb lenni!” – Paulo Coelho

Tisztelt Szigetváriak!

2017. június 7-én került sor az Oktatási Hivatal szervezésében lezajlott versenyek ünnepélyes díjkiosztójára Pécsen.  A Baranya Megyei Közgyűlés Dísztermében Baranya megye oktatási intézményeinek vezetői és tanulói közül azok voltak jelen az ünnepségen, akik a legjobb eredményeket érték el az idei tanévben. Örömmel osztom meg Önökkel a hírt, hogy a 2016/2017-es tanévben az Oktatási Hivatal által szervezett tanulmányi versenyek Baranya megyei fordulóiban elért egyéni tanulói eredmények alapján a legeredményesebb vidéki általános iskola díját a Tinódi Lantos Sebestyén Általános Iskola nyerte el.

A díjat Nagy Csaba a Baranya Megyei Önkormányzat elnöke és Ritter Betty az Oktatási Hivatal Pécsi Pedagógiai Oktatási Központ főosztályvezetője adta át. Az elismerés természetesen szól intézményem legeredményesebb diákjainak, az őket felkészítő lelkiismeretes pedagógusoknak és mindenkinek, aki valamilyen módon hozzájárult ehhez a nagyszerű és kivételes díj eléréséhez.

                                                                                                             Bosztonics József – intézményvezető

Szigetvár Város Önkormányzata szívből gratulál a „legeredményesebb vidéki általános iskola díj” elnyeréséhez a Tinódi Lantos Sebestyén Általános Iskola tanulóinak, tanárainak! 

< Vissza a hírekhez

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Hírek, információk és események!