Pályázati felhívás civil szervezetek 2015. évi támogatására

Szigetvár Város Önkormányzat Képviselő-testülete Kulturális, Ifjúsági, Civil és Nemzetközi Kapcsolatok Bizottsága a 2015. évre vonatkozóan pályázatot hirdet a sport, valamint a közösségi közművelődés területén tevékenykedő civil szervezetek, civil közösségek és alkotóműkészek működésének, szakmai prograjainak és eszközfejlesztésének támogatására. 

A pályázat célja a szigetvári székhelyű vagy Szigetvár város területén működő alapítványok, egyesületek, civil szervezetek, civil közösségek és alkotó művészek működési, fenntartási költségeinek, tárgyi eszköz beszerzéseinek, szakmai programokhoz kapcsolódó programköltségeihez való hozzájárulás, mely elősegíti a szervezet fejlődését, működését. 
A pályázatokat személyesen a Polgármesteri Hivatal Titkársági Osztályán, vagy postai úton Szigetvár Város Önkormányzata Kulturális, Ifjúsági, Civil és Nemzetközi Kapcsolatok Bizottsága 7900 Szigetvár, Zrínyi tér 1. címre 2015. június 12-éig beérkezőleg lehet benyújtani. 
A pályázat benyújtásával kapcsolatos pályázati dokumentáció a "Részletek" alatt, vagy az E-Ügyintézés/Pályázatok menüpont alatt tölthető le.  A támogatás elszámolására szóló dokumentum szintén az E-Ügyintézés/Pályázatok menüpont alatt tölhető le. 

< Vissza a hírekhez

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Hírek, információk és események!