A PÉCS-BARANYAI KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA - 2017. ÉVI KITÜNTETETTJEI

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara elismerésekkel díjazta a 2017-ben Baranya megyében kimagasló gazdasági tevékenységet végző vállalkozókat, kézműveseket, a szakképzés és idegenforgalom terén dolgozókat.

Szigetvár Gazdaságáért Díj

A szigetvári városi elnökség döntése alapján a Díj kitüntetettje Mannó Pál. 

/Mannó Pál úr -  elfoglaltsága miatt a díjat egy későbbi időpontban veszi át./

Indoklás:

A Trust Hungary Zrt 1992-ben alakult Szigetváron, és 1999 óta gyárt barrique tölgyfahordókat. Mannó Pál úr vezetésével folyamatos a bővítés és a fejlesztés a cég életében. Az utóbbi évek során 66 milliós K+F fejlesztést hajtottak végre a Nyugat Magyarországi Egyetemmel közösen. 2017-ben elkészült az új, tölgy szegmensek hőkezelésére szolgáló üzemcsarnokuk, mintegy 300 milliós sajáterős beruházásban.

Szigetvári Szakképzési Díj

A szigetvári városi elnökség döntése alapján a Díj kitüntetettje Papp Judit.

Indoklás:

A Manifaktor Kft-nél, Papp Judit ügyvezető vezetésével évek óta kiemelt hangsúlyt fektetnek az egyre fontosabbá váló szakember utánpótlás kinevelésére, ezért hozták létre az elmúlt évben oktatóbázisukat, ahol kizárólag csak a tanulók képzése folyik. A cégvezetés támogató hozzáállása, a mesteroktatók szaktudása, és az őket segítő, több évtizedes szakmai gyakorlattal rendelkező, felkészítő szakemberek jelentik a garanciát a minőségi képzésre.

Szigetvári Idegenforgalmi Díj

A szigetvári városi elnökség döntése alapján a Díj kitüntetettje Hóbor Lászlóné.

Indoklás:

Hóbor Lászlóné a botykapeterdi Pálma Vendéglő tulajdonosa és vezetője, a kamara kereskedelemfejlesztési bizottságának aktív tagja. Mindezek mellett, mint a Szigetvári "Zrínyi 1566" Turisztikai Egyesület elnöke, jelentős munkát végez Szigetvár turisztikai fejlődéséért. Hóbor Lászlóné szakmai tudása, a vendéglátásban eltöltött évtizedes tapasztalata, emberi hozzáállása garancia a példaértékű vendégfogadásra.

 

Címzetes kamarai tanácsos

 

A cím kitüntetettje Ódorné Kovács Ildikó.

 

Indoklás:

Ódorné Ildikó a kamarai Humán klub alapítója és koordinátora. Évek óta segíti a kamarát és a kamarai üzleti közösséget a tanácsadással, mentori és coaching tevékenységgel foglalkozó helyi vállalkozások becsatornázásával és kiajánlásával. Munkája nyomán a kamarai üzleti közösség vállalkozásai tudatosabb és a vállalati kultúrában magasabb szintet képviselnek. A nagysikerű éves humánkonferencia egyik szervezője.

 

A kitüntetések 2018. február 23-án, a harmadik alkalommal megrendezett Baranya Megyei Üzleti Estélyen kerültek átadásra.

A cikk, illetve a fotók forrása: www.pbkik.hu

 

 

 

 

< Vissza a hírekhez

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Hírek, információk és események!