Tájékoztató – Emlékfutás – Futóverseny – 2017.09.17.

Tisztelt Szigetvári Sportbarátok!

Szíves tájékoztatásul közöljük, hogy Szigetvár Város Önkormányzata és Lutz Éva tanárnő 2017. szeptember 17-én utcai Emlékfutást és Futóversenyt szervez Szigetváron.

A verseny útvonala érinti a város több utcáját, ezért átmenetileg forgalomlassításra lehet számítani a Szent István lakótelep utcáin, a Szabadság utcában, Arany János utcában, Vörösmarty utcában, Szulimán utcában, Turbéki utcában, Katona utcában, Rákóczi utcában, Istvánffy utcában.

Kérjük a járművezetőket, hogy fokozott körültekintéssel és előzékenységgel haladjanak az említett utcákban a verseny zavartalan és balesetmentes lebonyolítása érdekében.

Az okozott kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük!

A futóesemény ötletgazdája, Lutz Éva tanárnő egy városi futópálya megvalósításán dolgozik. A futóverseny bevételét is erre a célra fordítjuk, de természetesen további segítségre is szükség van.

Ezért kérjük, hogy aki futással nem, de egyéb módon teheti, támogassa ezt a nemes célkitűzést. A futópálya létrehozásának támogatására 1000,- Ft névértékű „Méterjegy” vásárolható Szigetvár Város Önkormányzata Titkárságán, illetve a Zrínyi Miklós Középiskolában Lutz Éva tanárnőtől. Valamint tárgyi, dologi segítséggel is támogatható a célkitűzés.

Minden segítséget nagyon köszönünk!

 

< Vissza a hírekhez

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Hírek, információk és események!