Tájékoztató a Szigetvár és Térsége Közbiztonságáért Közalapítvány üléséről

TÁJÉKOZTATÓ
 
 
 
Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a Szigetvár és Térsége Közbiztonságáért Közalapítvány 2018. január 30-án megtartotta évi első összevont – kuratóriumi és felügyelő bizottsági - ülését.
 
Az elfogadott és tárgyalt napirendi pontok alapján a közalapítvány kuratóriumának és felügyelő bizottságának tagjai egyhangúan az alábbi döntést – határozatot – hozták:
 
- a Közalapítvány 2017.évi beszámolójának elfogadása
 
- A korábbi évek gyakorlatának megfelelően a testület a Szigetvári Rendőrkapitányság megkeresése alapján az „Év Rendőre” címben részesülő – 1 fő közrendvédelmi és 1 fő bűnügyi szakterületen szolgálatot teljesítő – kollégák munkáját ajándék utalvány formájában 50.000,- Ft/ fő + közterhek , összesen 140.710,-Ft összeg biztosításával kívánja elismerni,valamint ezen túl a tabló és plakett készítésének költségét ( max. 40.000,- Ft ) finanszírozza.
 
- A Közalapítvány a közterület- felügyeleti feladatok fokozott szükségszerüségét és fontosságát méltatva, annak segítésére a közterület felügyeltet ellátó dolgozók részére – 4 fő – munkaruha vásárlás céljára 145.600,- Ft odaítélése mellett döntött.
 
 
Kérem a T. Lakosságot, hogy amennyiben támogatni kívánja alapítványunkat, azt személyi jövedelemadójanak 1% -os felajánlásával tegye meg!
 
Adószámunk: 19036977-1-02
 
 
 
Junácski József sk. 
a kuratórium elnöke

< Vissza a hírekhez

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Hírek, információk és események!