Tájékoztató szolgáltató váltásról

Tisztelt Lakosság!

Felhívjuk a T. Lakosság figyelmét, hogy az E.ON Energiaszolgáltató Kft.  tájékoztatása alapján 2016. január elsejével a FŐGÁZ Zrt. veszi át az E.ON Energiaszolgáltató Kft. földgázfogyasztó ügyfélkörét, ezért a zavartalan átadás-átvételi folyamat és a pontos elszámolás érdekében az év hátralevő időszakában az E.ON és a MAGÁZ munkatársai rendkívüli gázmérő leolvasás miatt kereshetik fel az ügyfeleket.
Részletek a Teljes cikk megtekintése fül alatt. 

A szeptemberben induló rendkívüli leolvasási időszakban elsősorban azokat az ügyfeleit keresi fel a területileg illetékes elosztó társaság, ahol 2015 áprilisa előtt volt az éves szokásos leolvasás. A rendkívüli leolvasást nem követi számla, a célja az, hogy pontosabbá váljon az átadás időpontjában készített elszámolás. Emellett az előre fizetős mérőket is leolvassák és átállítják a szolgáltató munkatársai, igazodva a januári átadás-átvétel feltételeihez.
A szolgáltatóváltást megelőzően a mérővel rendelkező ügyfeleknek lehetőségük lesz óraállásukat bediktálni a december 1 és 31-e között. Erről a szolgáltató szintén időben tájékoztatni fogja az ügyfeleket.
Az ügyfelek biztonsága érdekében, az E.ON fontosnak tartja hangsúlyozni, hogy a munkatársai minden esetben fényképes igazolvánnyal igazolják magukat, és kizárólag a mérő gyári számát, valamint az aktuális óraállást rögzítik kézi adatrögzítő készülékkel, készpénz befizetéseket nem kérnek, és nem fogadnak el.
A szolgáltatóváltás nem érinti az E.ON csoport árampiaci ügyfeleit (sem a lakosságit, sem a versenypiacit), illetve nem érinti a gáz versenypiaci ügyfeleit sem, számukra a vállalatcsoport az eddigiek szerint biztosítja a szolgáltatást. 

 

< Vissza a hírekhez

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Hírek, információk és események!