Zeneiskolai pótfelvételi - 2017. 09. 05.

Kedves Szülők!

Minden szülő a legjobbat szeretné adni gyermekének. Mai nagyléptékben fejlődő világunkban néha nehéz eldönteni, hogy a gyermekünket milyen foglalkozásokra vigyük el, ami a fejlődését szolgálja. Mi ebben segítünk Önöknek.

Az aktív zenélés az egyetlen olyan tevékenységi forma, amikor a jobb és a bal agyfélteke egyaránt dolgozik. Ezáltal aki zenél, a leghatékonyabban fejleszti a képességeit. Segít a fejlődésben, magabiztosságra nevel és a személyiségfejlődést pozitívan befolyásolja. Minél kisebb korban kerül vele kapcsolatba a gyermekünk, annál nagyobb az esély, hogy a benne rejlő képességek teljes mértékben kibontakozzanak.

Éljenek ezzel a lehetőséggel és biztosítsák, hogy gyermekük a leghatékonyabb módszert elsajátítva fejlődjön: írassák be a zeneiskolába. Ezzel nem csak gyermekük fejlődését segítik, hanem egy olyan tevékenységet is elsajátítatnak vele, amivel idejüket hasznosan töltik el és örömet szereznek maguknak és másoknak is.

A zeneiskolai pótfelvételit szeptember  5-én kedden 14 – 17  óráig tartjuk a zeneiskolában. (Zárda u. 2.)  A felvételi alkalmával teljes körű tájékoztatást adunk a lehetőségekről.

Várjuk Önöket!

Tisztelettel: Deichler András igazgató és a tanári kar

 

 

< Vissza a hírekhez

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Hírek, információk és események!