ADOMÁNYGYŰJTÉS - a Szigetvári Kórház felhívása

Tisztelt Támogatónk! Tisztelt Barátunk!

A szeretet ünnepéhez közeledve ismét a rászorulókra figyelünk. Kórházunk páciensei hátrányos helyzetű területekről érkeznek, a betegségük nehéz sorsorsukat rendkívül nehezíti.
Hagyományosan Karácsony előtt a Szigetvári Kórház megrendezi a szociális vásárát, ahol a rászorulók közvetlen és azonnali szükséglet szerinti segítésén, az eladott holmik árából megteremti számukra a kezelésükhöz, ápolásukhoz szükséges dolgokat is, pl. tisztálkodási eszközöket.

Ehhez az akcióhoz várjuk segítségüket! Minden feleslegessé vált ép tárgyat pl.: játékok, kisbútorok, konyhai felszerelések, ruhaneműk, cipők, stb.

Tájékoztatjuk továbbá Önöket, hogy létrehoztuk a saját könyvtárunkat. Saját erőből, sikerült méltó helyet kialakítani megfelelő bútorzattal. Hagyatékból kialakítottuk a kölcsönözhető kis könyvtár alapját. Nem is gondoltuk, hogy főképp a hosszú ápolási idejű páciensek, akik nem ritkán hónapokat töltenek a Kórházban, milyen szívesen tartózkodnak itt, illetve kölcsönöznek könyvet.

Tisztelettel kérjük, ha otthon felesleges, a család számára érdektelen vagy dupla példányszámú könyvvel rendelkeznek, gondoljanak ránk!
Saját könyvtárunk racionalizálása nem ördögtől való, a felesleges könyvek itt a gyógyulás szolgálatába állíthatóak.

Adományaikat közvetlenül is eljuttathatják Intézményünkbe, ahol Berkes Zoltánné, Ápolási Igazgató Asszony várja (+36-73/500-565, apolasi[at]szigetvarkorhaz[dot]hu) a felajánlásokat. Amennyiben Pécsről, esetleg a környező települések valamelyikéből érkezik felajánlás, segítünk megszervezni az adomány célba juttatását.

Köszönettel a Szigetvári Kórház Betegei nevében:

Dr. Berecz János Tamás
Főigazgató

< Vissza a hírekhez

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Hírek, információk és események!