Szigetvár és környékének látnivalói

Látnivalók, hasznos helyek - Szállás

Cím: 7900 Szigetvár, Zrínyi tér 2.
Az Oroszlán Hotel városunk főterén található.  A két csillagos hotel 30 darab szobával rendelkezik, melyben 25 darab kétágyas, 5 háromágyas szoba található. 60 fő befogadására alkalmas, melyek igény szerint pótágyazhatók is. Pici gyermekek részére kiságyat tudunk biztosítani. Minden szobához tartozik fürdőszoba és televízió, ezen...
Cím: 7900 Szigetvár, József Attila utca 63.
A panzió jellegzetes régi bajor stílusú épület. Konyhája bajor és magyar specialitásokat egyaránt kínál.  Egyebek mellet házilag készített lekvárt, kolbászt, borokat és pálinkát.Kérésre félpanziós ellátást biztosít a Panzió és grillvacsorákat is szerveznek. Helyiségeik alkalmasak különbözõ események megünneplésére: születésnap, esküvõ,...
Cím: 7900 Szigetvár, Olay Lajos utca 4.
Baranya megye déli részén, a megyeszékhelytől 33 km-re fekszik a török veszedelem idején méltán híressé vált kisváros, Szigetvár. E történelmi jelentőségű helyen található a háromcsillagos Hotel Kumilla. A keleti fekvésű szobákból csodás kilátás nyílik a nemrégiben újjáépített Szigetvári Gyógyfürdőre, mely a szállodától alig 100 méterre fekszik....
Cím: 7900 Szigetvár, Kossuth tér 3.
Cím: 7900 Szigetvár, Istvánffy utca 7.
A Gyöngy Vendégház Szigetvár egyik kis utcájában, a buszpályaudvarhoz közel, a Gyógyfürdőtől 600 m-re található. A szálláshelyen 3 db földszinti, teljesen felszerelt – önálló, külön bejáratú - apartman áll a vendégek rendelkezésére.    
Cím: 7900 Szigetvár, Szabadság utca 1.
A belvárosban található szálláshely jelenleg 5 apartmanban 10 fő elhelyezését tudja biztosítani, igény esetén a szobák pótágyazhatóak.  Az apartman házban zárt parkoló áll rendelkezésre a belső udvarban. Pár perces sétával a szálláshelyről megközelíthető a Szigetvári Vár, valamint a Szigetvári Gyógyfürdő is. 
Cím: 7900 Szigetvár , Akácos út 8.
A szálláshely a város ény-i részén található, a Szigetvári Vár és a Gyógyfürdő 8 percnyi sétával elérhető.  Autóval megközelíhető, saját parkolóval rendelkezik. 
Cím: 7900 Szigetvár, Vár u. 11/1.
Szigetvár torténelmi belvárosában, központjában, a Vártól 200 m-re található a szálláshely, amely otthonos környezetben várja a pihenni vágyó vendégeket.  A Szigetvári Gyógyfürdő pár perces sétával megközelíthető. 
Cím: 7900 Szigetvár, Széchenyi u. 61.
A szálláshely Szigetvár főutcáján (Széchenyi utca) található, közel a városközponthoz, Várhoz, a Gyógyfürdőhöz (3-8 perc gyalog). Barátságos, családias, gyermek- és állatbarát környezetben fogadja a vendégeket. 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Hírek, információk és események!