Közösségi közlekedésfejlesztési terv

Tájékoztatás

Szigetvár Város Önkormányzata az EFOP-3.9.2.16-2017-00039 kódszámú a „Humán kapacitások fejlesztése a Szigetvári járásban” című projekt keretében elkészítette a Közösségi közlekedésfejlesztési tervet.

Az EFOP-3.9.2.16-2017-00039 kódszámú a „Humán kapacitások fejlesztése a Szigetvári járásban” című projekt céljai közt szerepel a települési önkormányzatok által fenntartott alapszintű humán közszolgáltatások fejlesztése, a minőségi szolgáltatásokhoz való hozzáférés növelése, különös tekintettel a hátrányos helyzetű emberek hozzáférésének biztosítására. Ezen belül cél a szolgáltatások elérhetővé tétele érdekében az ehhez kapcsolódó helyi közösségi közlekedés szervezése.

A pályázat keretében 1 db tanulmány elkészítése a feladat, mely átfogó felmérést, elemzést és értékelést ad az érintett mikrotérség (Szigetvár, Kétújfalu, Somogyhárságy, Almamellék, Dencsháza, Somogyapáti) helyi közösségi közlekedéséről az alapszintű humán közszolgáltatások elérhetősége szempontjából, továbbá meghatározza a szükséges cselekvési pontokat.

Szigetvár Város Önkormányzata a tanulmány elkészítésre Megbízási Szerződést kötött a Pécsi Városfejlesztési Nonprofit Zrt.-vel.

A szerződés alapján a Pécsi Városfejlesztési Nonprofit Zrt. a Közösségi közlekedésfejlesztési tervet elkészítette.

Az elkészült Közösségi Közlekedésfejlesztési terv mellékletként csatolva szíves elolvasásra.

Közösségi közlekedésfejlesztési terv

 

< Vissza a hírekhez

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Hírek, információk és események!