Lakossági közlemény

Tisztelt Szigetvári Polgárok!

Figyelembe véve a lakosság felháborodását, a Dick testvérek által használt szociális bérlakással kapcsolatban az alábbi közleményt tudatom Önökkel:

A lakossági bejelentések alapján több mint 1 éve személyesen tekintettem meg a helyszínt a Kisváros Kft. vezetőjével együtt és vezetői szinten határoztuk el, hogy az ott tapasztalt állapot nem tartható fenn, ezért képviselő-testületi határozat alapján elindítottuk a lakás kiürítési pert a fent nevezett bérlőkkel szemben.  

Szeretném megvédeni Szigetvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének valamennyi tagját, valamint a Hivatal valamennyi dolgozóját, ugyanis amit ma lehet, azt mi törvényesen megtettük. Ugyanakkor az ilyen jellegű bírósági ügyek meglehetősen szigorú szabályok és határidők mentén zajlanak.  Jelen pillanatban végrehajtónál van az ügy, és remélhetőleg 1-2 hónapon belül végérvényesen megoldódik ez a probléma, hiszen a környezetükben élő emberek egészsége is veszélyben lehet, ismerve és látva azokat a higiéniai állapotokat, amelyeket a bentlakók fenntartottak.

Tisztelettel:

                           Dr. Vass Péter

                           polgármester

 

< Vissza a hírekhez

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Hírek, információk és események!