Tájékoztatás közterületek fertőtlenítéséről

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Szigetvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület és a Települési Mentőcsoport tagjai korona vírus elleni fertőtlenítési munkálatokat végeztek Szigetvár közterületein (építmények, korlátok, kapaszkodók, buszmegállók, buszváró építmények, köztéri padok, asztalok, szelektív hulladékgyűjtő szigetek, stb.) 2 méter magasságig, 0,1 % hypo vizes oldattal. Szigetváron kiemelten kezeltük a Szent István lakótelep, Munkás utca, Deák F tér, Zrínyi Gimnázium környéke, Móra F ltp., Turbéki utca, Vár park területét

A beavatkozás 2020. április 30.-án 14 óra 30 perctől18:00-ig tartott
A feladatot 4 fő önkéntes tűzoltóval, az 1974. évjáratú UAZ tűzoltó gépjárművel, 1000 l víztartály, benzinmotoros szivattyú felhasználásával végeztük. Az egyéni védőfelszerelést és a hypot adományként kapta az egyesület.

Továbbá tájékoztatjuk Önöket, hogy a Szigetvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület és a Települési Mentőcsoport önzetlen és lelkes tagjai az elmúlt időszakban négy alkalommal végeztek Szigetvár város közterületein fertőtlenítést, amikor a műtárgyakat, korlátokat, padokat, asztalokat, hulladékgyűjtő szigeteket, buszváró építményeket, piaci bútorzatot, stb. kézmagasságig, hypo vizes oldatával permetezték le. 

Legutóbbi alkalommal kiemelten kezelték az érettségire készülő diákok biztonságát, ezért a Zrínyi Gimnázium Szecsődi Máté utcai bejáratának környezetében a korlátokat, kerékpártárolót és burkolatot is fertőtlenítették.

A következő alkalommal május 7-én 14-18 óra közötti időszakban tervezik  a feladatot.

 

Kategória: 

< Vissza a hírekhez

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Hírek, információk és események!