Tájékoztató a szigetvári Városi Könyvtár felújításáról

Tisztelt Olvasóink!

Az „EFOP-4.1.8-16 A könyvtári intézményrendszer tanulást segítő infrastrukturális fejlesztései” című pályázat keretében május 13-án elkezdődik könyvtárunk várva várt felújítása.

A munkálatok során megújul a könyvtár földszinti része: az intézmény új bejáratot kap, felújításra kerülnek a földszinti vizesblokkok, a felújítással érintett rész teljesen akadálymentes lesz. Az élethosszig tartó tanulást egy új, a gyermekkönyvtárból nyíló terem fogja szolgálni, melyben tanfolyamok, szakkörök, kiállítások, felzárkóztató és tehetséggondozó foglalkozások egyaránt helyet kapnak majd. A többfunkciós teremben folyó tevékenységet modern berendezések, notebookok, új kiállítási paravánok, interaktív tábla is segíteni fogják.

A felújítás ideje alatt - 2019. május 13. és augusztus 4. között - a könyvtár zárva tart, könyvkölcsönzésre és visszavételre nincs lehetőség. A zárva tartás idejére késedelmi díjat nem számolunk fel, az ezen időszak alatt lejáró könyvek kölcsönzési határidejét pedig egységesen 2019. augusztus 5-re meghosszabbítjuk.

A könyvtár Facebook-oldalán, telefonos és e-mail elérhetőségein (06-73-311-407, szigetvarikonyvtar[at]gmail[dot]com) szívesen válaszolunk kérdéseikre, észrevételeikre.

Megértésüket köszönjük, augusztus 5-én várjuk Önöket megújult könyvtárunkban.

Tisztelettel:

                              a szigetvári Városi Könyvtár dolgozói

 

< Vissza a hírekhez

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Hírek, információk és események!