Lakossági tájékoztató

Tisztelt Lakosok! 

Az Acoustic Geofizikai Szolgáltató Kft. értesítése alapján tájékoztatjuk Önöket az alábbiakban leírt munkálatokról:

 

Értesítés szeizmikus mérési munkálatokról

Ezúton értesítjük a tisztelt lakosságot, földtulajdonosokat és földbérlőket, hogy Szigetvár város belterületén és tágabb környezetében az HHE DrávaP Koncessziós Kft. megbízása alapján, a Baranya Megyei Kormányhivatal Hatósági Főosztály Bányászati Osztály engedélyével az Acoustic Geofizikai Szolgáltató Kft. területi szeizmikus méréseket végez. A mérések célja kőolaj és földgáz telepek felkutatása. A kutatás előreláthatólag 2018. december 1 és 2019. február 28 között zajlanak.

A mérések során geodéziai kitűzések, érzékelő műszerek lefektetése és szeizmikus vibrációs tevékenység tapasztalható. A területen előre meghatározott pontok mentén rezgésérzékelő speciális eszközöket helyezünk el. Ezek a speciális eszközök csak szeizmikus kutatásra használhatók, más számára értéktelenek, használhatatlanok.

Az érzékelő műszerek és tartozékaik fémkinyerésre alkalmatlanok.

KÉRJÜK A KITŰZÖTT KARÓKAT ÉS A REZGÉSÉRZÉKELŐ MŰSZEREKET NE MOZDÍTSÁK EL, A MUNKA BEFEJEZTÉVEL SZAKEMBEREINK AZT ELTÁVOLÍTJÁK!

Amennyiben a tevékenység során kérdései, észrevételei vannak, kezdeményezzen egyeztetést munkatársainkkal az alábbi telefonszámokon: +36 70/507-0099, +36 70/375-6280

 

Megértésüket, türelmüket és együttműködésüket előre is köszönjük!

 

ACOUSTIC GEOFIZIKAI SZOLGÁLTATÓ KFT.

 

< Vissza a hírekhez

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Hírek, információk és események!